Bootcamp 
med fokus
på kost og træning

T-FYSSUNDHED afholder løbende bootcamps med kostvejledning, personlig træning og vanecoaching. Bootcampen henvender sig til alle uanset køn, alder og fysik - en sjov og inspirerende måde at pleje sin krop på. 

Næste hold starter den 13. januar (5 uger) inkl. gratis slyngtræner - Julepris: 2.200 (SPAR 800,-) 

bootcamp logo

Hvorfor Bootcamp?

Bootcampen henvender sig især til dig, som føler sig fortabt i sundhedsjunglen og oplever problemer med

• At kroppen er træt og du mangler overskud i hverdagen
• At finde motivationen til at komme i gang med at pleje din krop
• At du kæmper med Yo-yo vægt og tendens til at “spise følelserne”
• At træningen er en sur pligt. Motion skal føles sjov og naturlig og som et afbræk i en travl hverdag.
• At finde ud af, hvilken kost og motion din krop i virkeligheden har gavn af?
• At få smidt nogle kilo på sidebenene (hvis dette er et mål)
• At du oplever smerter i kroppen, som muligvis er grundet et forhøjet inflammationstal i kroppen
• At få redskaber til at bevare nye og gode livsstils vaner efter endt Bootcamp

Via denne bootcamp får du vejledning og støtte til varige
vaneændringer både mentalt og fysisk gennem en   planken
kombination af motion/kostvejledning og vanecoaching.

Indhold

  • ”Kick off” med TANITA kropsanalyse måling og workshop d. 9. januar kl. 18:45 – 20:15. Workshoppen vil have fokus på basal ernæring, tankemønstre og vaner, der står i vejen for dit vægttab. Du lærer bl.a. om intuitiv spisning, der vil hjælpe dig til at lytte til kroppens signaler og undgå overspisning og automatisk spisning, hvor du udelukkende spiser pga. fristelsen. 
  • 5 ugers Bootcamp med træning 2 gange om ugen på lukket hold. Mandag og torsdag kl. 19:15 – 20.10 
  • 2 individuelle sessioner med valgfri kostvejledning og/eller personlig træning (50 min. varighed pr. session) – skal afholdes inden d. 13. februar
  • FRI T-FYS FITNESS under forløbet (inkl. holdtræning i T-FYS Fitness).
  • Personligt træningsprogram, der tager hensyn til evt. skader og fysisk formåen
  • Gratis slyngtræner (normal pris 499,-), Fantastisk redskab at træne kroppens muskler. Du vil blive introduceret til træning med slyngen under bootcampen.  
  • Afsluttende Tanita Kropsanalyse måling (fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse m.m.).

Du skal under hele bootcampen deltage i nogle effektiv motionstimer med sjov og inspirerende træning, som tager udgangspunkt i både styrke og pulstræning. Din bootcamp instruktør vil hjælpe dig med at nå dine mål og står ved din side hele vejen og instruktøren vil desuden løbende motivere til at kæmpe imod dårlige vaner og guide dig igennem forløbet. I denne bootcamp indgår der 2 individuelle sessioner med enten kostvejledning eller personlig træning.

Kost

Instruktørens tilgang til kosten er, at maden skal være sund og naturlig og dette kostforløb skal virke som en “kur mod slankekur”. Med andre ord er der her tale om en kostvejledning, som tager afstand fra forbud og regler og i stedet arbejder imod, at du vil opnå naturlige og ikke mindst gavnlige madvaner. Gode råvarer til netop din krop samt arbejdet med at komme ud af gamle vaner, vil hurtigt implementere sig i din krop og psyke og herefter er det ikke svært at fortsætte de nye og mere sunde vaner.

Motion

Motionen er et vigtigt element i at gøre kroppen sund. Fysisk inaktivitet har en række negative effekter på kredsløb, stofskifte, knogler og muskler og er skyld i en lang række livsstilssygdomme.
Motion skal ikke være en sur pligt, men skal føles sjov og naturlig og som et afbræk i
en travl hverdag. Det handler om at finde den motionsform, som passer til netop dig. Instruktøren vil sørge for at guide og motivere dig til at lære din krops behov og
inden forløbet er færdigt, har du fået redskaber til at fortsætte den aktive hverdag.

Uddannet personale

T-FYS har stor fokus på kvalitet, så når du booker en Bootcamp hos T-FYS er du sikret kvalificeret personale hele vejen igennem. Dette er din sikkerhed for, at vi
forholder os til den seneste forskning på området.

Din bootcamp instruktør hedder Lean og er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed, personlig træner og vanecoach og er derfor specialiseret i netop at hjælpe dig professionelt igennem fødevarejunglen. Lean varetager samtlige kostforløb hos T-FYS og er fast holdinstruktør hos T-FYS Fitness. 

Har du spørgsmål til skader eller andet, som kræver svar fra en fysioterapeut undervejs i forløbet, er det muligt telefonisk eller via mail at få svar på disse spørgsmål.
Bestil en plads til næste bootcamp på tlf. 59 18 68 66 eller på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..