Supersole

Pas på foden

Pas på foden

Vidste du, at flere af vores fysioterapeuter er uddannet i at formidle muligheder for at afhjælpe skader, der kan opstå i forbindelse med forkert fodstilling? Især i forbindelse med idræt, men også i en almindelig aktiv hverdag og i forbindelse med gigt og diabetes. Her er det vigtigt at vide, at der findes en forholdsvis enkel behandling, der kan være til stor hjælp for patienter med fodproblemer, nemlig SUPERSOLE, en dynamisk specialsål, som tilpasses individuelt til den enkelte fod.
SuperSole

SuperSole

tilbydes kun af fysioterapeuter og det er helt bevidst. For det er en del af SuperSole-konceptet, at den dynamiske indlægssål altid indgår i en komplet behandling, som fysioterapeuten er uddannet til at udføre og skræddersy til den enkelte patient.
Priser

Priser

Pris: 1299,- for et par samt gratis korrektion/tjek indenfor en måned. Sålerne kan refunderes, hvis der ikke er positiv effekt inden for 6 uger. Dertil lægges honorar for konsultation og undersøgelse. Første konsultation tager 1 time. Priserne her følger overenskomsten med sygesikringen, såfremt man har en henvisning fra en læge. (Honorar for konsultation og undersøgelse refunderes ikke)