efterfodsel

Pilates/Yoga før- og efterfødselstræning

Effektiv måde at komme i form før og efter fødslen.

10 ugers skræddersyet forløb til dig, som vil i form før eller efter graviditet og fødsel.

Pilates/Yoga for gravide: Underviseren er uddannet fysioterapeut samt pilates- og yogainstruktør og hun vil fokusere på de områder, som belastes under en graviditet således at eventuelle gener forebygges - herunder bækkenbund, mave og ryg. Endvidere kan træningen påvirke de problematikker, der måske allerede er opstået på grund af graviditeten. Kombinationen af yoga og pilates vil styrke og smidiggøre din krop og gøre dig klar til fødslen. Der er mulighed for at fortsætte træningen med vores Pilates/Yoga efterfødselstræning 8 uger efter, at du har født.

Pilates/Yoga efterfødselstræning: Underviseren er uddannet fysioterapeut samt pilates- og yogainstruktør og hun vil fokusere på de områder, som du har belastet under graviditet og fødsel – herunder bækkenbund, mave og ryg. Træningen vil hjælpe dig med at genopbygge din krop indefra og ud. Du vil hurtigt og effektivt komme i god og stærk form igen og du vil få små hjemmeøvelser, som kan hjælpe dig med at holde træningen ved lige. Vi anbefaler, at du først starter med at træne 8 uger efter, at du har født.

De små guldklumper er naturligvis velkommen, men vil som udgangspunkt ikke være en del af træningen. Da henviser vi til vores mor/far-barn hold tirsdag formiddag.

Vi har en overdækket plads, hvor det vil være muligt at sætte barnevogne, hvis babyen skulle få brug for en lur undervejs. Musikken vil være stille og rolig og dermed tilpasset babyer i holdsalen.

  • Pris: kr. 999,- for 10 uger (pris er pr. hold)
  • Holdopstart Pilates/Yoga for gravide: 3 sept. - 19 nov. 2018 (minus uge 41 og 42). 2019: 25 feb. - 29 apr. 
  • Holdopstart Pilates/Yoga efterfødselshold 2018: 5 sept. - 21 nov. 2018 (minus uge 41 og 42). 2019:   27 feb. - 1 maj 
  • Holdtider Pilates/Yoga efterfødselstræning: 0nsdag 15.00-15.55 
  • Holdtider Pilates/Yoga for gravide: Mandag: 16.00 - 16.55
  • Instruktør: Pernille N. Pedersen, Fysioterapeut samt pilates- og yogainstruktør
  • Tilmelding: Kontakt receptionen for tilmelding samt yderligere info