zone gravide

Zoneterapi til GRAVIDE
v/RAB certificeret zoneterapeut.

Graviditet og fødsel er nogle af de største oplevelser i ens liv og derfor handler det selvsagt om, at få det allerbedste ud af det.
Zoneterapi til gravide er en fremragende hjælp til den gravide krop og det er vigtigt at understrege, at der ikke er nogen som helst risiko forbundet med at få zoneterapi under graviditeten. Dog vil behandlingen altid i første trinmester af graviditeten foregå blidt og kun af ½ times varighed. I den resterende graviditet anbefales behandlinger med en varighed på 45 min. pr. konsultation.
Zoneterapi under graviditeten forbereder kroppen på fødsel og behandlingen kan ligeså bruges i kampen mod nedenstående symptomer.
 Angst for fødsel
 Forstoppelse
 Gået over tid
 Halsbrand
 Kvalme
 Lægkramper
 Plukveer
 Rygsmerter
 Sprængning af huden
 Ødemer
Behandlingerne skal ses som et supplement til den fødselsforberedelse, som du ellers har valgt (læs eksempelvis om T-FYS Yoga/Pilates til gravide). En kombination af behandling og fødselsforberedelse vil give dig den ro og harmoni i krop og sind, som du netop har brug for, for at få en god graviditet og fødsel.
Pris:
30 min.: kr. 295,- (første trinmester)
50 min.: kr. 450,-

Kan jeg få tilskud til behandlingerne?

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til Zoneterapi og akupunktur udført af en RAB certificeret terapeut.

Skal jeg have en henvisning fra lægen?

Nej, dog kræver nogle sundhedsforsikringer en lægeanbefaling, men her er der altså ikke tale om en lægehenvisning. Zoneterapien dækkes af de fleste sundhedsforsikringer herunder også Sygeforsikring Danmark.