mor barn

Mor/far og barn hold (0-2 år)

Fredag 10:00 – 11:00 (OBS! Kræver særlig tilmelding, maks 8 pladser) 

Kom og træn med din baby på vores mor/far - barn hold i rolige omgivelser og med musik tilpasset så babyer kan være i holdsalen. Som nybagt mor anbefaler vi, at du påbegynder denne træningsform ca. 8 uger efter fødslen. Kom og bevæg dig sammen med din baby.  Her er fokus på mor og omsorg for hendes krop efter graviditet og fødsel, men undervejs også tid til inddragende leg og motorik træning for baby. Her er god fysisk plads til barnevogn, samt hjerterum til baby.  

Træningen foregår i vores holdsal, hvor du og din baby kan være til stede i Jeres helt eget tempo. Tag evt. din mødregruppe ved hånden og styrk kroppen og fællesskabet sammen uden at det tager tid væk fra baby.
Vi har en overdækket plads, hvor det vil være muligt at sætte barnevogne, hvis babyen skulle få brug for en lur undervejs.

  • Pris: kr. 800,- for 8 uger. (2 forældre og 1 barn: kr. 1.399,-)
  • Kommende hold: Ring for kommende holdstart. 
  • Instruktør: Fysioterapeut Cecilie Larsen, som selv er mor og har megen uddannelse på området. På holdet vil man have mulighedhed for at få besvaret evt. spørgsmål omkring følger af graviditet samt blive korrigeret individuelt i træningen.
  • Holdtider: Fredag kl. 10-11.
  • Tilmelding: Kontakt receptionen for tilmelding og ydereligere info.