mor barn

Mor/far og barn hold (0-2 år)

Kom og træn med din baby på vores mor/far og barn hold i rolige omgivelser og med musik tilpasset så babyer kan være i holdsalen. Som nybagt mor anbefaler vi, at du påbegynder denne træningsform ca. 8 uger efter fødslen.
Vi træner primært funktionelt med fokus på bækkenbund, mave og ryg kombineret med høj puls, hvilket er vigtigt efter en lang graviditet. Der vil desuden være fokus på leg, bevægelse og sanser – og at have det sjovt, mens de voksne får sved på panden. 

Træningen foregår i vores holdsal, hvor du og din baby kan være til stede i Jeres helt eget tempo. Tag evt. din mødregruppe ved hånden og styrk kroppen og fællesskabet sammen uden at det tager tid væk fra baby.
Vi har en overdækket plads, hvor det vil være muligt at sætte barnevogne, hvis babyen skulle få brug for en lur undervejs.

  • Pris: kr. 899,- for 8 uger. (2 forældre og 1 barn: kr. 1.399,-)
  • Kommende hold: 4 sep..- 30 okt. 2018 (ingen træning i uge 42) -  5 mar. - 23 apr. 2019. 
  • Instruktør: Mette Pedersen (personlig træner). Fysioterapeut Pernille Pedersen vil være til stede ved nogle af træningssessionerne. Her vil man have mulighedhed for at få besvaret evt. spørgsmål omkring følger af graviditet samt blive korrigeret individuelt i træningen.
  • Holdtider: tirsdag kl. 11-12 
  • Tilmelding: Kontakt receptionen for tilmelding og ydereligere info.