zone baby

Zoneterapi til spædbørn og større børn
v/RAB certificeret zoneterapeut.

Zoneterapi til SPÆDBØRN

Hos den lille nyfødte kan tarmsystemet være lidt umodent. Dette kan give anledning til timelange og kontinuerlige skrigture og ikke mindst frustrerede forældre. Ingen ved præcist, hvad gråden skyldes, men flere eksperter er dog enige om, at det grædende barn ofte har at gøre med tarmsystemets udvikling. Zoneterapi har vist sig at være en god behandling i kampen mod det nyfødte barns mistrivsel og allerede når barnet kun er et par dage gammelt, er det faktisk muligt at behandle med zoneterapi.
Behandling af spædbørn foregår helt og holdent på barnets principper og starter altid med en uddybende snak med forældrene om bl.a. barnets symptomer og varighed af disse samt andre relevante emner som graviditet, fødsel, amning/flaske m.m.
Påregn 25 min. til hele konsultationen. Behandling af barnet vil typisk tage 15 min. og barnet vil sætte tempoet for behandlingen.

Symptomer på mistrivsel

 Barnet trækker jævnligt benene op under sig
 Gråd ud over det sædvanlige
 Barnet har svært ved at falde til ro
 Barnet spiser lidt af gangen/bliver aldrig rigtig mæt og rolig
 Barnet har svært ved at bøvse/gylper
 Barnet tager nemt imod infektioner/forkølelse

Zoneterapi til STØRRE BØRN (op til 12 år)

Hos det lidt større barn kan man begynde at beskrive symptomerne lidt mere, og der kan derved være tale om mellemørebetændelser, tilbagevendende forkølelser, ondt i maven, ondt i hovedet/børnemigræne, astma, bronkitis allergi samt børneeksem.
Hos det lidt større barn sættes behandlingstiden op til ca. ½ time, men stadig med udgangspunkt i det enkelte barn.

PRIS: kr. 275,- (30 min.)
Bestil tid på 59186866 eller send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.