japansk facelifting

SUNDhed og SKØNhed både indvendig og udvendig.

Prøv en behandling med Japansk Lifting, som er en ansigtsbehandling, hvor man både tager fat i udrensning af kroppen samt giver ansigtet et løft. Hele behandlingen foregår i ansigtet, hvor massøren bruger særlig hudvenlig olie til at behandle med. Du skal derfor blot ligge dig godt til rette på briksen og nyde behandlingen.

Effekten af Japansk Lifting

Japansk Lifting er en dejlig afslappende anti-stress behandling som samtidig er kendt for at reducere aldringsprocessen i ansigtet. Den unikke behandlingsform forbedrer blodcirkulationen i ansigtet, virker på det dybe væv, reducerer rynker og giver slap hud ny elasticitet og spændstighed.
Ved Japansk Lifting arbejdes der med vores nervesystem, kredsløb, lymfe og muskulatur samt med huden i ansigtet. Når der arbejdes med bindevævet, kan rynker mindskes. Ved at stimulere både organer samt lymfesystem kan væskeophobninger reduceres.

Behandling i kampen mod stress

Denne behandling er også særdeles effektiv til personer, som har for meget om ørene. Behandlingen er kendt for at være beroligende for både krop og sind og jævnlig behandling kan derfor benyttes som en behandling mod stress.

Pris
50 min. 395,- Kur: 10 behandlinger: 3499,- (som kur anbefales 2 behandlinger/uge i 5 uger).