k laser logo
er den første laser, som behandler med fire bølgelængder. Dette gør den til et stykke unikt værktøj til at lindre smerter og hjælpe heling af skader. K-laseren adskiller sig fra andre laser på markedet ved at behandle med en meget høj Watt (power) og ved at behandle med 4 bølgelængder i stedet for typisk en bølgelængde. De fire bølgelængder har hver især deres egen funktion herunder; at øge blodcirkulationen, at øge ilt tilførelsen til det skadede område, at øge cellernes stofskifte og dermed helingsproces og at dæmpe sensibiliteten i nervesystemet og dermed reducere smerter.

k laser dameEn laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm. ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau. Der er ingen voldsomme bivirkninger ved behandlingen. Kun let ømhed i op til et døgn efter behandlingen kan forekomme på grund af den øgede blodgennemstrømning til området.

Antal behandlinger

Er din skade mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med 2-6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.
Er din skade mere end 3 måneder gammel, skal du regne med 3-10 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.

Pris

120,- hvis den gives som ekstra behandling før eller efter en fysioteraputisk behandling. 399,- hvis den gives uden anden aftale på klinikken. OBS! K-laser er ikke tilskudsberettiget.