Personlig træning

Lean foto 320PX

  • Er du træt af kedelig og forudsigelig træning?
  • Er træning for dig ofte blot en sur pligt, som bare skal overståes? 

Så lad vores personlige træner, Lean Nielsen, hjælpe dig med at finde motivationen til træning og vigtigst af alt, lad ham hjælpe dig med at finde nogle redskaber så du fremadrettet kan vedligeholde din træning.

Leans filosofi er, at træning skal betragtes som et frirum med fravær af pligter og tid til dig selv – tid til at du kan røre dig og have det sjovt imens. Lean kan tilbyde dig et hav af forskellige, sjove øvelser, som tager udgangspunkt i din situation. Herudover kan Lean tilbyde hjælp til teknikker til at vedligeholde træning og motivation.

Fordelen ved en personlig træner.
En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål, uanset om målet er at tabe sig, få mere energi og overskud, spare tid og effektivisere træningen, opbygge muskelmasse eller træne idrætsspecifikt.
Din personlige træner hjælper dig med en målrettet træningsplanlægning tilrettelagt dig, så træningen udføres sikkert og inspirerende -
med motivationen i top!

1 session: 500,-kost bobble2
5 sessioner: 2400,-
10 sessioner: 4600,-
15 sessioner: 6900,-
1 session: 50 min.

Livsstilsændring TOTAL
12 sessioner
Pris: 7900,- Kost & Træning

Til dig som har en dårlig kropsoplevelse og ønsker vejledning og støtte til varige vaneændringer både mentalt og fysisk. Kombination af kostvejledning og personlig træning
6 sessioner kost samt 6 sessioner personlig træning
Første session: 90 min.
Almindelig session: 50 min.

Samtlige træningsforløb kan kombineres med Kostvejledning. Læs mere under "Kost og Sundhed"

Lean Nielsen er uddannet Personlig træner og vanecoach. Lean har desuden taget en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. og har gennem længere tid udbudt kombinationen af netop kost-og træningsforløb.